USK

KONFERENCIJA ZA MEDIJE: PREDSTAVLJEN PROGRAM 28. INTERNACIONALNOG FESTIVALA LJUBAVI

  • U Bihaću je danas održana press konferencija o detaljima ovogodišnjeg 28. Internacionalnog „Festivala ljubavi“. ‘Sevdah fest’ sa 30 izvođača počinje večeras, a Festival narodne muzike u kojem će učešće uzeti 33 izvođača je sutra, na sportskom igralištu Kulturnog centra. Pored organizatora, novinarima su se danas obratili i predstavnici vlasti Unsko-sanskog kantona i Grada Bihaća, te Nacionalnog parka „Una“, kao i medijskih partnera Kantonalne radiotelevizije i Radio Bihaća.

BIHAĆ, 08. augusta – „Festival ljubavi“ u Bihaću održava se već 28 godina. U vrijeme kada je Bihaćki festival počinjao, u Bosni i Hercegovini se organiziralo jako puno sličnih smotri, ali vremenom su se gotovo sve one ugasile, za razliku od ovog festivala koji je do danas nastavio promociju dobre i kvalitetne pjesme. Večeras i sutra uveče na sceni koja će biti postavljena na sportskom igralištu Kulturnog centra u Bihaću prodefilovat će više od 60 izvođača, koji će u dvije večeri predstaviti nove, ali i svoje najveće hitove. Specijalni gosti su Dragan Stojković – Bosanac i Nermin Handžić ovogodišnji pobjednik takmičenja ‘Zvezde Granda’.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 JP Radio - televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. | Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.