USK

GRADSKA UPRAVA BIHAĆA NASTAVLJA SA REALIZACIJOM PROJEKTA „BIHAĆ GRAD DJECE“

  •  Prva faza je završena početkom godine sa ustanovama i udruženjima čijim su programima obuhvaćene različite kategorije djece. Druga faza je usmjerena na predškolske odgojno obrazovne ustanove, odnosno dječje vrtiće.

BIHAĆ, 14. septembra –  Projekt „Bihać grad djece“ rezultat je zajedničkih aktivnosti i pregovora predstavnika dječjih vrtića iz javnog i privatnog sektora na području Bihaća i gradske Uprave koja ga finansira. Gradski vrtić aplicirao je za sredstva koja će iskoristiti za nabavku namještaja za dvije nove grupe djece s kojima su prošireni kapaciteti ove ustanove.

Privatni vrtići su prema riječima koordinatorice Sanje Muminović, dijelom i najviše zaslužni za projekt „Bihać grad djece“ jer su početkom godine inicirali i sastanak na kojem su iznijeli osnovne poteškoće s kojima se susreću. Više informacija o ovom projektu u večerašnjem Dnevniku RTV USK

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 JP Radio - televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. | Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.