USK

BIHAĆ: ZAVRŠIO TRODNEVNI MEĐUNARODNI SAJAM ‘EKOBIS’, ISPUNJENA OČEKIVANJA IZLAGAČA

  • U Bihaću je danas završen 19. Međunarodni sajam ‘EKOBIS’, koji je ove godine okupio oko 250 izlagača iz naše zemlje, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke i Bugarske. U okviru ovogodišnjeg Ekobisa održani su u drugi po redu sajmovi turizma i obrtništva…

BIHAĆ, 11. septembra  Ovogodišnji Međunarodni sajam ‘EKOBIS’ uspio je povezati brojne ličnosti poslovnog svijeta, osnažiti njihovu saradnju i razviti nove konekcije prema primjerima dobre prakse i iskustvima. Pored velikih i mali biznisi su dobili priliku za svoje prezentacije, a o vlastitim iskustvima nešto više kazali su nam naši sagovornici, inače stalni učesnici ovog sajma. U devetnaest godina postojanja jedinstvenog, regionalno prepoznatljivog sajma, ove godine su proizvođači svoje proizvode i usluge ponudili na 250 štandova. Osim učesnika iz BiH na sajmu su učestvovali i izlagači iz četiri zemlje u regionu.

‘Ekobis’ sajam je jedinstven, jer osim izložbeno prodajnog karaktera, ovo je prije svega sajam ekologije. U svom sadržaju kao jedan od prepoznatljivih brendova nudi i ‘Eko kviz’ koji je osim što je edukativan i zabavan naročito mlađoj populaciji, ali i mnoštvo drugih popratnih sadržaja.

Više o temi donosimo u večerašnjem TV Dnevniku…

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 JP Radio - televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. | Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.