Nekategorisano

BIHAĆ: DEFILEOM I OLIMPIJADOM ZAPOČELA MANIFESTACIJA ‘JESEN NA GELENDERIMA’

  • Jesenjim defileom polaznika vrtića i Gelenderskom olimpijadom bihaćkih osnovaca, danas je počela tradicionalna manifestacija „Jesen na Gelenderima“ u Bihaću. Bila je ovo izvrsna prilika da se pozdravi dolazak jeseni, koja je okupila i brojne građane…

BIHAĆ, 23. septembra – Najmlađi Bišćani danas su prigodnim aktivnostima obilježili dolazak, po mnogima, najljepšeg godišnjeg doba. Gelenderi u Bihaću bili su ispunjeni veselim dječijim glasovima i šarenim kostimima. Tradicionalno su prodefilovali centrom grada, a pripreme su počele još početkom mjeseca.

Organizatori su se potrudili da osiguraju dovoljno zanimljivih sadržaja za mališane. Tako su, pored ostalog, imali priliku vidjeti ponije, koji su bili izuzetno prijateljski raspoloženi prema djeci. Bilo je i nekoliko prigodnih radionica, u kojima su zaista uživali.

Najmlađima na Gelenderima, pridružili su se i oni malo straiji, bihaćki osnovci. Nakon juniora, manifestacija „Jesen na Gelenderima“, večeras je pripremila program i za seniore. Oni će imati priliku pogledati film „Raif“, autora Hasana Arnautovića i prijenos utakmice nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Uz to, mogu zaplesati i twist sa članicama Sportsko-plesnog centra „Virus“.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 JP Radio - televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. | Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.