BiH

TURIZAM: POSREDSTVOM DOMAĆIH INTERNET PLATFORMI ZAPOČELA PRODAJA TURISTIČKIH VAUČERA

  • I građani Unsko-sanskog kantona od danas posredstvom domaćih internetskih platformi „eKupon“, „OdmoriuBIH“ i „Citydeal flyfly travel“ mogu kupiti turističke pakete u okviru Programa turističkih vaučera Vlade Federacije BiH s kojim će ostvariti popust od 200 KM prilikom obračuna finalne cijene paketa u procesu kupovine. Turistički paketi s vaučerom Vlade FBiH mogu se kupito do kraja kalendarske godine a njihova primjena u hotelsko-ugostiteljskim i turističkim objektima počinje 1. septembra. Iz internetskih platformi doznajemo kako za kupovinu turističkih paketa s turističkim vaučerima, vlada veliki interes građana…

BIHAĆ, 08. augusta – Već prvi dan prodaje paketa u okviru programa turističkih vaučera Vlade FBiH interes je iskazao značajan broj građana. Ovo je pozitivna priča ne samo za građane već i za ugostitelje i turističke radnike. Oni uz popust na odmor mogu  privući značajan broj gostiju, dok s druge strane domaći turisti koji žele iskoristiti ovu pogodnost, mogu jeftinije odmarati.

Prodaja paketa traje sve do utroška raspoloživih sredstava u iznosu od 2.000.000 KM, a najkasnije do 30. decembra. Raspoloživo je ukupno 10.000 turističkih vaučera a svaka od tri on-line platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji će biti ponuđeni građanima.

U večerašnjem TV Dnevniku donosimo više informacija…

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 JP Radio - televizija Unsko sanskog kantona d.o.o. | Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.